IZDAJU SE APARTMANI ZA STUDENTE U SJEVERNOM LOGORU | Smjestaj Mostar - Mostar smjestaj mostar bih
Loading map...

IZDAJU SE APARTMANI ZA STUDENTE U SJEVERNOM LOGORU

Property ID: 2251
Mostar,
Bosnia and Herzegovina
Najam
Apartman
  • 468
  • 0

Opis

IZDAJU SE APARTMANI ZA STUDENTE U SJEVERNOM LOGORU

Pravila za studente koji borave u našim apartmanima: – Samo za ozbiljne studente koji žele da studiraju, koji ne piju alkohol, ne puše i ne prave zabave. Nema posjetilaca osim članova porodice.

Apartmani se nalaze u sigurnom kompleksu pod nadzorom kamera 24 sata dnevno, uz Studentski centar u Sjevernom Logoru i uz Neretvu. Apartmani su izgrađeni po najvišim svjetskim standardima koji zadovoljavaju studentski smještaj. Tijekom ljetne sezone apartmani se iznajmljuju turistima koje možete pronaći pod nazivom “Kovač Apartmani Mostar” na Google-u (Booking.com) ili Facebook stranica 1 i stranica 2.

Svi apartmani su potpuno opremljeni (npr. namještaj, perilica rublja, kompletan klima uređaj, sušilo za kosu, pribor za jelo itd.) i spremni su za iznajmljivanje.

Apartman 1: Apartman se sastoji od dvije spavaće sobe (s jednim bračnim krevetom i dva odvojena kreveta), dnevni boravak (s jednim kaučem na razvlačenje), kuhinja, blagovaonica, kupaonica i balkona s pogledom na rijeku Neretvu i okolna brda. Apartman je veličine oko 60m2 i ima pristup besplatnom sigurnom parkiralištu.

Apartman 2: Apartman se sastoji od dvije spavaće sobe (s jednim bračnim krevetom i dva odvojena kreveta), dnevni boravak (s jednim kaučem na razvlačenje), kuhinja, blagovaonica, kupaonica i balkona s pogledom na rijeku Neretvu i okolna brda. Apartman je veličine oko 60m2 i ima pristup besplatnom sigurnom parkiralištu.

Apartman 3: Studio apartman se sastoji od spavaćeg dijela s jednim krevetom i jednim bračnim krevetom, kupaonica, kuhinja, prostor za dnevni boravak/blagovaona i balkona s pogledom na rijeku Neretvu i okolna brda. Studio apartman je veličine oko 50m2 i ima pristup besplatnom sigurnom parkiralištu.

Apartman 4: Studio apartman se sastoji od spavaćeg dijela s četiri odvojena kreveta, kupaonica, kuhinja, prostor za dnevni boravak/blagovaona i balkona s pogledom na rijeku Neretvu i okolna brda. Studio apartman je veličine oko 60m2 i ima pristup besplatnom sigurnom parkiralištu.

Apartman 5: Studio apartman se sastoji od spavaćeg dijela s dva kreveta na kat, kupaonica, kuhinja, prostor za dnevni boravak/blagovaona i balkona s pogledom na rijeku Neretvu i okolna brda. Studio apartman je veličine oko 50m2 i ima pristup besplatnom sigurnom parkiralištu.

Apartman 6: Studio apartman se sastoji od spavaćeg dijela s jednim krevetom i jednim bračnim krevetom, kupaonica, kuhinja, prostor za dnevni boravak/blagovaona i balkona s pogledom na rijeku Neretvu i okolna brda. Studio apartman je veličine oko 60m2 i ima pristup besplatnom sigurnom parkiralištu.

 

Apartman 7: Apartman se sastoji od tri spavaće sobe (sa šest kreveta i jednim bračnim krevetom), dnevni boravak, kuhinja, blagovaonica, dvije kupaonice i balkona s pogledom na okolna brda. Apartman je veličine oko 150m2Napominjemo da se apartman nalazi na drugoj lokaciji, u ulici Ale Čišića broj 1, koja je otprilike 400 metara južno od Mostarske željezničke stanice, odmah iza zgrade Bejrut, sa sporednim ulazom iz ulice Maršala Tita. Apartman ima pristup besplatnom i sigurnom parkiranju.

 

Apartman 8: Apartman se sastoji od dvije spavaće sobe (s jednim krevetom, jednim krevetom na kat i jednim bračnim krevetom), dnevni boravak (s dva kauča na razvlačenje), kuhinja, blagovaonica, kupaonica, i vanjskog prostora za sjedenje s pogledom na okolna brda. Apartman je veličine oko 120m2Napominjemo da se stan nalazi na drugoj lokaciji, u ulici Ale Čišića broj 1, koja je udaljena oko 400 metara južno od Mostarske željezničke stanice, odmah iza zgrade Bejrut, sa sporednim ulazom iz ulice Maršala Tita. Apartman ima pristup besplatnom i sigurnom parkiranju.

Soba 1: Soba ima klima uređaj, jedan kreveta na kat i jedan odvojen krevet, kupaonicu, mali frižider i kabalski TV. Soba je veličine oko 25m2. Napominjemo da se soba nalazi na drugoj lokaciji, u ulici Ale Čišića broj 1, koja je otprilike 400 metara južno od Mostarske željezničke stanice, odmah iza zgrade Bejrut, sa sporednim ulazom iz ulice Maršala Tita. Soba ima pristup besplatnom i sigurnom parkiranju.

Soba 2: Soba ima klima uređaj i jedan kreveta i kupaonicu. Soba je veličine oko 15m2. Napominjemo da se soba nalazi na drugoj lokaciji, u ulici Ale Čišića broj 1, koja je otprilike 400 metara južno od Mostarske željezničke stanice, odmah iza zgrade Bejrut, sa sporednim ulazom iz ulice Maršala Tita. Soba ima pristup besplatnom i sigurnom parkiranju.

Telefon: +387 61 058 058

 

Anes i Chris.

 

Govorimo Engleski, (Hrvatski, Srpski i Bosanski.

Sadržaji

Nije oznaceno.