Mostar smještaj u Hotelu Eden
Loading map...

Mostar smještaj u Hotelu Eden

Property ID: 1346
Konak 18, Mostar,
Konak 18, Bosnia and Herzegovina
Najam
Hotel
  • 1967
  • 0

Opis

Hotel raspolaže sa udobno opremljenim sobama, među kojima naši gosti mogu birati jednokrevetnu ili dvokrevetnu sobu, kao i dvokrevetnu i trokrevetnu Superior sobu. Superior sobe imaju prekrasan balkon sa kojeg, uz aperitiv, možete uživati u prelijepoj panorami Mostar.

Hotel Eden nalazi se na svega 450 metara od poznatog Starog mosta i tržnice u Mostaru te nudi unutarnji bazen. Gosti mogu koristiti besplatni WiFi u svim prostorijama i besplatno parkiralište pod nadzorom.

Sve hotelske sobe uključuju TV ravnog ekrana s kabelskim programima, klima-uređaj, radni stol, sef i minibar. Vlastite kupaonice opremljene su tušem, bideom, sušilom za kosu i besplatnim kozmetičkim priborom. Iz svake se jedinice pruža panoramski pogled na grad.

U prizemlje hotela Eden nalazi se restoran koji poslužuje jela hercegovačke kuhinje, pomno pripremljena koristeći lokalne proizvode. Gosti također mogu naručiti specijalitete međunarodne kuhinje, kao i širok izbor lokalnih i međunarodnih vina.

Spa centar s bazenom, saunom i turskom kupelji te hotelsku teretanu moguće je koristiti besplatno. Uz nadoplatu je moguće rezervirati izbor masažnih tretmana. Hotel Eden također nudi poslovni centar sa suvremenom konferencijskom salom.

https://edenhotelspa.com/bs

+38736555390

+38761273430

+38736555391

info@vilaeden.com

Sadržaji

Balkon
Dvorište
Internet
Lift
Telefon
Parking